Welcome to Delicate template
Header
Just another WordPress site
Header
Just another WordPress site
Header
Just another WordPress site
Header
Just another WordPress site
Header
Just another WordPress site
Header

Lego Serious Play

Lego Serious Play (LSP) is een manier van facilitair denken, communicatie en een techniek voor probleemoplossing, waarbij sterk de nadruk wordt gelegd op denken en doen (handknowledge). LSP is te gebruiken voor organisaties, teams en individuen. Het draait om organisatieontwikkeling, psychologie en leren. LSP is een proces voor groepen en teams van divers formaat en alleen gegeven worden door gecertificeerde trainers. Het effect van de LSP methodiek uit zich in een beter inzicht waar een organisatie naar toe wil. Hierbij valt te denken aan doelen, strategie en identiteit. Waarom, Hoe en Wat?  Ervaren, graag komen wij een demonstratie geven. Ook organiseren wij elke maand, een avond om met deze methodiek kennis te maken.

Lego Serious Play kan als training, maar ook als onderdeel ervan worden gebruikt. Bijvoorbeeld tijdens een leiderschapstraining, teambuilding.

 

 

 

footer.html
Smientstraat 11
7471 VG Goor (Hof van Twente)
T 00 31 (0) 547 388755
M 00 31 (0) 6 22424994
E bostraining@bostc.nl
I www.bostc.nl
7471 VG Goor
Skype                                                                                             Copyright 2015 BOS Training en Consultancy BV Goor