Lego Serious Play

Lego Serious Play (LSP) is een manier van facilitair denken, communicatie en een techniek voor probleemoplossing, waarbij sterk de nadruk wordt gelegd op denken en doen (handknowledge). LSP is te gebruiken voor organisaties, teams en individuen. Het draait om organisatieontwikkeling, psychologie en leren. LSP is een proces voor groepen en teams van divers formaat en alleen gegeven worden door gecertificeerde trainers. Het effect van de LSP methodiek uit zich in een beter inzicht waar een organisatie naar toe wil. Hierbij valt te denken aan doelen, strategie en identiteit. Waarom, Hoe en Wat?  Ervaren, graag komen wij een demonstratie geven. Ook organiseren wij elke maand, een avond om met deze methodiek kennis te maken.

Lego Serious Play kan als training, maar ook als onderdeel ervan worden gebruikt. Bijvoorbeeld tijdens een leiderschapstraining, teambuilding.

 

 

 

@Bostc

Eigenwaarde komt van binnen uit, niet van verworven bezit of goedkeuring.

Rise up and attack the day with enthusiasm.

👍 twitter.com/WildlifeDay/st…

Steek mijn hand en ik zal zien wat er gaat gebeuren. Mooi! twitter.com/CliniClowns/st…

Wij wensen iedereen een succesvol, sprankelend, inspirerend en vooral een gezond 2018 toe!

So true twitter.com/CliniClowns/st…

Aan de basis van gezonde antwoorden, liggen gezonde vragen.

Ook dit jaar hebben onze vrijwilligers zich weer keihard ingezet voor CliniClowns. Mede dankzij deze kanjers brengen de CliniClowns verlichting voor zieke en gehandicapte kinderen. Mention de vrijwilliger die ook jij in je hart hebt gesloten! #nationalevrijwilligersdag pic.twitter.com/uuWE0waCbv Retweeted by Jenny Bos

Just watch. Nice weekend. twitter.com/businessinside…

"Als je met een groep mensen iets wil bereiken, begint en eindigt alles bij het begrip respect" Johan Cruijff

Know ...that you have just had a really good idea!

..... that nothing is as bad as it seems. NOTHING.